Over mij

Ik wil me elke dag laten verrassen door wat mensen beweegt, want ik weet dat mensen die goed in hun vel zitten goud waard zijn. Voor organisaties en werknemers, voor hun omgeving en vooral voor zichzelf. Het is juist daarom mijn passie om mensen en de organisaties waar zij werken de kans te geven alle aanwezige talenten te ontdekken én te benutten. Dat levert meer geluk en plezier op. En bovenal meer resultaat! Ik maak het verschil doordat ik werk met wat er is en ieders kennis en kwaliteiten inschakel. Samen bepalen we de mogelijke routes naar succes. Als je mensen en hun talenten als uitgangspunt neemt is geen vraagstuk hetzelfde, daarom geloof ik heilig in maatwerk.

Mijn werk is altijd verrassend en afwisselend

Belangrijke waarden in mijn leven en werk zijn: authenticiteit, transparantie, plezier, groeien, natuur en samen. In ‘samen’ zit de samenwerking met mensen: als collega’s en klanten, in projecten, coaching en trainingen. Dit maakt mijn werk altijd verrassend en afwisselend, dat is precies wat heb ik nodig om geboeid te blijven.

Mensen omschrijven mijn stijl als veilig, eerlijk, enthousiast, doortastend, out-of-the-box, analytisch, concreet, resultaatgericht en betrokken.

Mijn achtergrond

Na mijn studies Organisatiesociologie en Milieukunde heb ik bij de TU Delft onder andere een MER opgesteld voor de onderzoeksreactor. Ik ontdekte daarbij dat ik het milieu heel interessant en belangrijk vind, maar dat mensen mijn echte passie zijn. Dus ben ik overgestapt naar HR. Na HR-functies binnen de TU Delft, in de catering, de zorg en de energiesector ben ik in 2014 gestart als zelfstandig coach en projectleider. Daarnaast verzorg ik verschillende workshops. In 2017 heb ik mijn opleiding tot gecertificeerd Co-Active coach afgerond.

Ook ik benut graag mijn talent!

Denk jij na het lezen van deze pagina dat ik de juiste persoon ben voor jouw organisatie, jouw team of voor jou? Wil je talent ontdekken en ook écht gaan benutten? Laten we dan vrijblijvend kennismaken en ontdekken of we echt die klik hebben!

Neem nu contact met mij op!