Training

Een training is een mooie manier om kennis te vergaren, want door de juiste kennis te hebben als mens, team of organisatie kun je talent het beste benutten. Daarnaast zorgt de juiste kennis voor meer zelfvertrouwen en minder stress bij je werknemers.

Talent leunt op kennis

Om het talent in jouw organisatie optimaal te kunnen benutten is kennis onmisbaar. Een gebrek aan kennis en vaardigheden kan voor stress zorgen en werknemers minder efficiënter maken. Een training is het perfecte middel om werknemers kennis en vaardigheden bij te brengen die hen helpt in het dagelijks werk. De juiste training helpt jouw organisatie en werknemers vooruit.

Training ondersteunt grote veranderingen

Ook bij grote veranderingen in een bedrijf kan een training werknemers houvast geven en helpen bij die overgang. Door de juiste training kan die nieuwe werkwijze opeens een stuk minder ‘groot’ lijken en kan die technische ontwikkeling opeens een kans worden in plaats van een bedreiging. Trainingen zijn het ultieme hulpmiddel om organisaties mee te krijgen en klaar te stomen voor de toekomst.

“Het is mooi hoe training mensen vooruit helpt”

Met al meer dan 20 jaar ervaring in het leiden en coachen van teams weet ik dat kennis en vaardigheden heel belangrijk zijn om je werk fijn uit te kunnen voeren. Zowel werknemers, als organisaties functioneren een stuk beter na de juiste training.

Daarom geef ik trainingen op maat aan organisaties en teams. Deze trainingen zijn altijd interactief en met een sfeer waar iedereen zijn of haar bijdrage kan leveren. Ik vind het fijn als de sfeer persoonlijk is en als er af en toe ook wat te lachen valt. Uiteindelijk haal ik er veel voldoening uit om te zien dat mensen en de organisatie groeien na één van mijn trainingen.