Lifecoaching

Ieder mens barst van het talent, ook jij! Maar hoe benut je dat talent? En hoe ga je om met al die uitdagingen die je ondertussen in het leven tegenkomt? Soms loop je gewoon even vast in je leven, blijft de vraag ‘is dit het?’ terugkomen als een boemerang of zijn dingen uit het verleden nog steeds een rem op je toekomst. Dat is heel menselijk, maar wel een teken dat het goed is hiermee aan de slag te gaan. Een lifecoach kan je hierbij helpen!

Hoe werkt lifecoaching?

Lifecoaching begint bij mij altijd eerst met een kennismaking. Tijdens die kennismaking ontdekken we of er een match is qua persoonlijkheid en of de vorm van coachen bij je aansluit. Dan formuleren we een startvraag, dit is ons vertrekpunt, maar deze vraag kan gaandeweg nog (meerdere keren) veranderen. Je stelt een eerste doel op, maar ook dit is niet in beton gegoten. Stap voor stap ontdek je meer over jezelf en de stappen die jij in je leven wilt zetten.

Een lifecoach gaat geen levenskeuzes voor je maken of het plan voor jouw toekomst schrijven. Je gaat dat zelf doen, omdat jij de expert bent van je eigen leven. Ik help je alleen in de verrassende zoektocht naar antwoorden en inzichten.

Ik ben een gecertificeerd co-active coach en dit zet ik in tijdens mijn coachsessies. Samengevat betekent co-active coaching dat:

  1. Onze sessies echt een samenwerking zijn, waarin ik je inspireer om op persoonlijk en professioneel vlak het maximale uit jezelf te halen.
  2. Jij de expert over je eigen leven bent.
  3. Ik geloof dat ieder mens van nature creatief, vindingrijk en compleet is (jij dus ook!).
  4. Ik je uitdaag om de vaardigheden, kennis en creativiteit die je al bezit verder te ontwikkelen.
  5. Jij het tempo van de sessies bepaalt.
  6. Jij verantwoordelijk bent voor het behalen van je eigen doelen.

“Gefeliciteerd, je bent er bijna!”

Tijdens onze sessies vind ik het belangrijk dat je ontspannen bent, je welkom voelt en dat we plezier hebben. Je mag echt je ongeremde zelf zijn tijdens mijn sessies. Want pas dan kunnen we de diepte in en ontdekken waar je heen wilt in je leven.

Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring in het coachen van mensen, teams en organisaties en elke dag verrassen mensen mij weer. Dat maakt mijn werk zo leuk! Als coach heb ik geen standaard modellen of werkwijze, maar baseer ik mijn aanpak altijd op degene tegenover mij.

Ik weet dat de eerste stap de lastigste is. Door erover na te denken en deze pagina te bezoeken, heb je eigenlijk al een groot gedeelte van die stap gezet. Voel je vrij om contact met mij op te nemen en als het klikt, gaan we samen jouw uitdaging aan!